Luipaard Nagels

Vandaag staat een dagje dierentuin op de planning! Daar horen natuurlijk matchende nagels bij!
IMG_9875Nagels met luipaard print vind ik erg leuk, omdat je er eindeloos mee kunt variëren. Eerder liet ik al eens een stap voor stap luipaard nail art zien. Deze keer besloot ik met blauw en mosterdgeel aan de slag te gaan. Hiervoor gebruikte ik Sally Hansen Butterscotch en Essie Mezmerised.
IMG_9850
Ik heb mijn nagels om en om in het geel en blauw gelakt. Vervolgens ga ik vlekken maken, hiervoor gebruik ik een vrij grote dottingtool. Ik maakte dit keer alleen langs de rand vlekken in plaats van over de hele nagels. Ik maak geen perfecte rondjes, maar varieer juist in vorm. Dit vind ik het leukste effect geven!

De vlekken kunnen nu omlijnd worden met zwart. Hiervoor gebruik ik een dun penseeltje, maar het kan ook met een dunne dottingtool of satéprikker. Ook hierin varieer ik, sommige vlekken omlijn ik helemaal en anderen maar een klein stukje. Ook plaats ik hier en daar nog wat zwarte stippen en streepjes. Het fijne aan luipaard nagels vind ik dat het allemaal niet zo netjes hoeft en het daardoor lekker snel kan! Ook die zwarte lijntjes mogen lekker verschillen in dikte en vorm.
IMG_9866Ik zeg: op naar de dierentuin!! Maak jij wel eens luipaard nagels?
IMG_9869

14 thoughts on “Luipaard Nagels

  1. Deze nail art is echt leuk geworden, vrolijke kleuren! Heel veel plezier vandaag!

  2. Wat leuk gedaan, erg mooi! De combinatie van kleuren zijn ook super!

  3. Wat leuk gedaan! Veel plezier in de dierentuin!

  4. Heel erg mooi gedaan! Geniet van je dagje dierentuin. :)

  5. Leuk gedaan meis, vooral de kleurencombinatie is erg verrassend!

  6. Wauw dit heb je echt heel erg netjes gedaan! Ziet er heel mooi uit, leuke kleurtjes ook :) Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>