Swatch: Jessica Cinnamon Kiss

Normaal vind ik het niet zo leuk om lakken te laten zien die bijna niet verkrijgbaar zijn. Maar deze lak dames en heren, deze moet ik even laten zien!
IMG_0080a

Jessica is in Nederland een wat minder bekend nagellakmerk. Ik liet eerder op mijn blog Jessica Dangerously Dark zien, die bevalt enorm goed. Ik zal er maar niet omheen draaien, ook Cinnamon Kiss is te gek!

De Jessica lak bevat 14,8 ml en dat is een flink potje lak. Op het eerste gezicht dacht ik: toch jammer van het kwastje. Lakken van Jessica hebben een normaal formaat kwastje en ik heb liever brede en platte kwastjes. 734 Cinnamon Kiss heeft een kleur waar ik naar kan blijven staren. Sowieso ben ik dol op donkere lakken. Deze vampy lak heeft een donkerrode basis met gouden shimmers.

En alsof ik al niet verliefd genoeg was op de kleur, hij lakt ook geweldig! Ondanks het normale kwastje lakt hij prima. Hij dekt perfect in twee lagen. De lak heeft een redelijk dunne substantie en dat vind ik erg fijn lakken. Zeker na die dikke Essence lakken.

IMG_0069
IMG_0073En dan toch het minder leuke nieuws. Jessica is vrij moeilijk verkrijgbaar in Nederland en deze lak komt uit een oude collectie. Mocht je hem toch graag willen? Er staan er een aantal op eBay en OPI German-Icure is de perfecte tweeling van deze lak! Op de website van Jessica kost nagellak € 13,95 voor 15 ml (stiekem 14,8 ml) en € 9,95 voor 7,5 ml. Ben jij ook zo onder de indruk van deze kleur?
IMG_0079

7 thoughts on “Swatch: Jessica Cinnamon Kiss

  1. Helemaal met je eens wat een mooie lak, en de glans is super!

  2. Wauw wat een mooie glans heeft dat lakje! Normaal ben ik niet zo van de bruin tinten maar deze is werkelijk prachtig!

  3. Ik snap dat je deze wilde laten zien. Prachtige kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>