Easy Dots Nail Art

Zin in een snelle nail art? Dan zijn stippen ideaal! Een paar dotting tools erbij en voor je het weet heb je een makkelijke en leuke nail art.
IMG_0095a

Werken is leuk, maar als ik thuiskom zie ik het meestal niet zitten om nog uren met een nail art bezig te zijn. Jammer, want freehand nail arts vind ik stiekem het leukst om te doen. Gelukkig zijn er genoeg andere technieken die een stuk sneller gaan. Voor deze nail art heb je wel een paar formaten dotting tools nodig. Als basislaag draag ik Maybelline Electric Pink. Dit is een neon kleur als je hem over wit draagt, maar op zichzelf is het een mooie knalroze kleur. Wel had deze lak drie dikke lagen nodig om te dekken.
IMG_0091Ik heb op al mijn nagels verschillende ideeën uitgeprobeerd! Ik begin met de dunste dotting tool ergens op mijn nagel waar ik de ‘swirl’ wil laten beginnen. Ik maak in een rondje wat stippen en schakel steeds over naar een iets grotere dotting tool. Easy toch? Je kunt er zelf mee spelen en bepalen of je een hele nagel vol wil of een kleine swirl zoals op mijn pink.
IMG_0088Dat was mijn easy dots nail art! Maak jij vaak nail arts met  dotting tools?

10 thoughts on “Easy Dots Nail Art

  1. Deze nail art is zo leuk geworden en ook heerlijk zomers. Leuk om te zien dat je toch iets eigens van hebt kunnen maken met een dotting tool.

  2. Heel erg leuk gedaan zo met die spiraalmotiefjes!

  3. Ik vind het er erg leuk uitzien! Mooie kleuren heb je gekozen :)

  4. Heel gaaf! Dat spiraalmotief is echt onwijs leuk, daar was ik nog nooit opgekomen. Je hebt me geïnspireerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>